Kezdőlap Rólunk Termékek Tevékenységek Üzemrészek Karrier Csoport Kapcsolat

Cégismertető

A Tolnagro Csoport Magyarország meghatározó állatgyógyászati cégcsoportja, amely a Dél-Dunántúl két sikeres állatgyógyszer-forgalmazója, a Tolnavet Kft. és az Agrovet Kft., egyesülésével 1996-ban alakult meg Szekszárdon. A több, mint 20 éve működő családi vállalkozás elsődleges célja egy mindenki számára elérhető partnercentrikus vállalat megteremtése volt, amely összefonódik a magyar állatorvosok magas szintű szaktudásával. A Tolnagro Csoport hitvallása sem mást közvetít a külvilág számáram mint megbízhatóságot, gyorsaságot és innovatív megoldásokat. Hitvallásunk ugyanis, hogy elsősorban szakemberek vagyunk, másodsorban kereskedők, és ezt az üzenetet kívánjuk továbbítani ügyfeleinknek is.
Célunk, hogy minden ügyfelünknek mi jussunk eszébe először, ha állatgyógyászatról van szó. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bennünk egy biztos pontot lássanak. Nálunk első helyen áll vásárlóink elégedettsége, valamint Partnereink teljeskörű értesítése a legújabb történésekről, hírekről és változásokról, hiszen mi tudjuk a legjobban, mennyire nélkülözhetetlen egy megbízható társ az üzleti élet területén, különösképpen, ha állatgyógyászatról és kedvenceink egészségéről van szó.
Teljes raktárkapacitásunk jelenleg 19 500 m2, hűtő/hűvös kapacitásunk 425 négyzetméteres, amely lehetővé teszi a vakcinák és diagnosztikumok, valamint az alacsony hőmérsékleten tárolandó egyéb termékek zárt hűtőláncon történő forgalmazását.
Partnereink megrendeléseit 24 órán belül teljesítjük, amelyeket hetente 65 állandó körjárattal, 25 db tehergépjárműből álló saját gépkocsiparkkal szállítjuk ki, valamint postakocsi és futárszolgálat segítségével küldjük ki. Szerződött partnereinknek 8 órán belül sürgősségi kiszállítást is biztosítunk.
Kiemelten fontos számunkra, hogy csak minőségi terméket forgalmazzunk, és e mellett valamennyi olyan szolgáltatást és szerviztermék forgalmazását is felvállaljuk, ami nem tartozik kiemelten a tevékenységi körünkbe, de a szolgáltatás színvonalát, értékét növeli, és ezáltal a partnerek megelégedettségét szolgálja, hisz egy helyről, kifogástalan minőségben szerezhetnek be szinte mindent.
A ma Magyarországon megtalálható állatgyógyászati gyógyszerkészítmények és -vakcinák, fertőtlenítő szerek, vitaminok, állategészségügyi biocidok, eszközök, kötszerek, műszerek, felszerelések, valamint kutyamacska eledelek és felszerelési cikkek teljes skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

ÜGYFELEINKRŐL
Vásárlóink állatorvosok, állatgyógyszertárak, gyógyszertárak, valamint állattartók és mezőgazdasági nagyüzemek (sertés-, szarvasmarha telepek, nyúl farmok, baromfitelepek és takarmánykeverők).
A Tolnagro Csoport ügyfelei között találhatók Magyarország legnagyobb sertés, baromfi és szarvasmarhatartói. Büszkék vagyunk arra, hogy sikerükhöz mi is hozzájárulhatunk.